top of page

Basic English Grammar And Structures Course

Güncelleme tarihi: 12 Nis 2019

Merhabalar Arkadaşlar,


Bugün eğitimlerimizin sonuncusundan bahsedeceğim. 2 eğitimden farklı olarak eğitmen olarak yabancı hocaların anlatımı dikkat çeken bu eğitimin dilide İngilizcedir. Temel İngilizce kursundan edindiğiniz bilgilerle bu kursu dinleyebilirsiniz. Farklı bir ufuk açacağını düşündüğüm bu eğitim gelin bir tanıyalım :)





Basic English Grammar And Structures adlı kurs A1-A2 seviyesinde bir İngilizce kursudur. Eğitim 72 dersten oluşmaktadır. Yaklaşık olarak 6 buçuk saat sürmektedir.

Aktif olarak 15.885 öğrencisi bulunan bu eğitimin yıldız oranı ise 4.6 dır. Bu şirin atıştırmalık eğitimi sizlere kesinlikle tavsiye ederim. Farklı bir kişiden hemde farklı bir aksan ders dinlemek gerçekten çok güzel oluyor. Test kısımlarıyla birlikte öğrenilen konular pekiştirilerek öğrenmeyi kolaylaştıracak. Eğitim aktif bir şekilde güncellenmeye devam etmektedir.


Eğitimin İçeriği aşağıdaki gibidir :

  • Using "Be" and "Have" in Simple Present Tense

  • Simple Present Tense

  • Present Continuous Tense

  • Nouns and Pronouns

  • Simple Past Tense

  • Modals and Sentence Structures

  • Nouns and Adjectives

  • Comparisons and Some Modals

  • Past Continuous Tense and Perfect Tense



Eğitimi indirimli bir şekilde almak için aşağıdaki linke tıklayarak eğitimi alıp, İngilizce öğrenmenin keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz. İsterseniz bir İngilizce bir Türkçe dinleyerek yapıları anlayıp anlamadığınız rahatlıkla öğrenebilirsiniz.




Diğer yazılara ulaşabilmek için aşağıdaki linklere başvurabilirsiniz :


Baştan Sona İngilizce Eğitimi : https://www.ingilizceblog.com/post/bastan-sona-ingilizce-egitimi


İleri Seviye Akademik İngilizce Eğitimi : https://www.ingilizceblog.com/post/ileri-seviye-akademik-ingilizce-egitimi



Bu eğitimde kuşkusuz sizlere başka bir ufuk açacaktır. Yabancı hocalardan dinlemek ve telaffuzlarını öğrenmek İngilizce öğrenimize büyük katkısı olacak diye düşünüyorum. Eğitimleri izlerken lütfen dizi izlermiş gibi sıkılarak izlemeyin. Sakin kafayla kendinizi derse vererek izlerseniz öğreniminiz kolaylaşır. Keyifli öğrenmeler dilerim.


417 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

コメント


bottom of page